Comandă online + DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ
Espiro Only + Comandă Online 10900 MDL Baby Design
Wave
2021 Comandă Online
new2 Comandă acum 9990 mdl
Special Edition 2 în 1
Adamex Luciano
Pătuc cu sertar + leagăn ,,MAX" 6580 MDL Vezi detalii Joie Every Stage Isofix 0-36 kg 7,950 MDL COMANDA ONLINE

Produse noi

ROBERTINO: rețea de magazine pentru copii și bebeluși

ROBERTINO – rețea de magazine pentru copii și bebeluși în Chișinău!

Ești în căutare de reduceri la articole pentru copii și bebeluși?

 

 

 

 

„ROBERTINO” este o echipă tânără și ambițioasă. Compania s-a lansat în 2017, reușind să se afirme foarte repede în mediul online și chiar să ocupe un loc decisiv în topul comercianților din domeniu. Mereu am încercat să venim cu produse noi și cu un standard de calitate crescut, ceea ce a dus la necesitatea dezvoltării unui Show Room cu produsele pe care le comercializăm zi de zi. Lansați pe o piață deja existentă am reușit să obținem o creștere rapidă datorită gamei complete de produse și mai ales a clienților noștri care ne-au acordat încrederea lor.

„ROBERTINO” a dezvoltat și a extins permanent gama de produse oferind o varietate mare de articole pentru copii și bebeluși. În magazinele noastre găsiți scaune de masă, scaune auto, pătucuri, cărucioare, balansoare, triciclete, biciclete, trotinete, mașini electrice. La fel sunt disponibile jucării și multe alte produse necesare pentru fetițe și băieți la cele mai bune prețuri. Produsele prezentate sunt de la cei mai renumiți producători mondiali, de înaltă calitate și sunt certificate.

Apelați de luni până sâmbătă în intervalul 10:00-20:00 și duminica de la 10:00-18:00 la numărul de telefon:

(+373) 78 708 307

Trebuie să rețineți că, chiar și în cele mai sigure condiții, îngrijirea părinților este esențială. Cu produsele de la ROBERTINO, părinții și copiii se pot simți în siguranță și mai confortabil petrecând timpul împreună.

Managerii noștri calificați vă vor ajuta să faceți cea mai inteligentă alegere și vor oferi toate informațiile necesare despre orice produs! Oferim livrare în toată Moldova.


 

Clienți fideli

Nu avem nimic de ascuns, prin urmare, pe această pagină veți găsi adevărate recenzii ale clienților despre „ROBERTINO”. Lăsarea feedback-ului este un obicei bun!

Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a lăsa feedback și recenzie. Ne place să auzim despre produsele și serviciile pe care le prestăm. Apreciem cu sinceritate părerea Dvs. și sperăm că vă plac produsele achiziționate. Cele bune vă urăm!

Alăturați-vă listei de așteptare Vă vom informa când produsul ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.