GANDYLYAN
Deni
Vezi produsul Cu pătuc pentru copii GANDYLYAN Deni, părinții și copiii se pot simți în siguranță și mai confortabil petrecând timpul împreună.
ROAN COSS
Vezi produsul Cărucior pentru copii 2 în 1 ROAN COSS – cu vârsta de la 0 la 3 ani cu un cadru cu pliere compacta. Cărucior european pentru nou-născuți.
Husă cărucior Aspen Bag Uni Mulberry Husă cărucior Aspen Bag Uni Vezi produsul O opțiune creată pentru a oferi copilului confort maxim în timpul plimbărilor toamna și iarna.

ROBERTINO: rețea de magazine pentru copii și bebeluși

ROBERTINO – rețea de magazine pentru copii și bebeluși în Chișinău!
Baby Nest „La Millou” – saltele gingașe pentru odihna bebelușului
Adamex Luciano – Cărucior 2 în 1 pentru nou născuți
Cele mai bune cărucioare sport pentru nou-născuți 2020

Ești în căutare de reduceri la articole pentru copii și bebeluși?

„ROBERTINO” este o echipă tânără și ambițioasă. Compania s-a lansat în 2017, reușind să se afirme foarte repede în mediul online și chiar să ocupe un loc decisiv în topul comercianților din domeniu. Mereu am încercat să venim cu produse noi și cu un standard de calitate crescut, ceea ce a dus la necesitatea dezvoltării unui Show Room cu produsele pe care le comercializăm zi de zi. Lansați pe o piață deja existentă am reușit să obținem o creștere rapidă datorită gamei complete de produse și mai ales a clienților noștri care ne-au acordat încrederea lor.

„ROBERTINO” a dezvoltat și a extins permanent gama de produse oferind o varietate mare de articole pentru copii și bebeluși. În magazinele noastre găsiți scaune de masă, scaune auto, pătucuri, cărucioare, balansoare, triciclete, biciclete, trotinete, mașini electrice. La fel sunt disponibile jucării și multe alte produse necesare pentru fetițe și băieți la cele mai bune prețuri. Produsele prezentate sunt de la cei mai renumiți producători mondiali, de înaltă calitate și sunt certificate.

Apelați de luni până sâmbătă în intervalul 10:00-20:00 și duminica de la 10:00-18:00 la numărul de telefon:

(+373) 78 708 307

Trebuie să rețineți că, chiar și în cele mai sigure condiții, îngrijirea părinților este esențială. Cu produsele de la ROBERTINO, părinții și copiii se pot simți în siguranță și mai confortabil petrecând timpul împreună.

Managerii noștri calificați vă vor ajuta să faceți cea mai inteligentă alegere și vor oferi toate informațiile necesare despre orice produs! Oferim livrare în toată Moldova.


Clienți fideli

Nu avem nimic de ascuns, prin urmare, pe această pagină veți găsi adevărate recenzii ale clienților despre „ROBERTINO”. Lăsarea feedback-ului este un obicei bun!

Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a lăsa feedback și recenzie. Ne place să auzim despre produsele și serviciile pe care le prestăm. Apreciem cu sinceritate părerea Dvs. și sperăm că vă plac produsele achiziționate. Cele bune vă urăm!

Alăturați-vă listei de așteptare Vă vom informa când produsul ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.