Carucioare pentru copii ADAMEX

 

Carucioare ADAMEX – carucioare pentru copii 2 in 1, constand dintr-un carucior clasic cu gondola si un bloc de mers pe jos. Cărucioarele Adamex au un șasiu sigur și stabil. Cărucioare Adamex sunt versatile și potrivite pentru bebelușii de la naștere până la 4 ani.

Cărucioare Adamex 2 în 1 au o zonă de relaxare confortabilă și practică.
Cadrul căruciorului este fabricat din aluminiu ușor și durabil. Capabil să susțină greutatea oricărei gondole sau cărucioare cu un copil mic.
Datorită mecanismului de pliere, căruciorul poate fi transportat cu ușurință în portbagajul unei mașini sau în transportul public.

O fereastră de vizionare este prevăzută în capacul căruciorului, care vă permite să mențineți un contact vizual constant cu copilul, în timp ce fereastra este închisă cu o supapă. Supapa servește și ca o protecție suplimentară împotriva intemperiilor.
Un segment suplimentar cu fermoar este integrat în gluga căruciorului, care permite o glugă mai mare și un parasolar.

Țesătură exterioară de înaltă calitate, care nu interferează cu circulația aerului și protejează împotriva precipitațiilor.
Roțile sunt fabricate din gel, sporesc confortul mișcării și facilitează munca, deoarece nu necesită înlocuire sau sângerare.
Pentru diferite condiții, căruciorul universal Adamex are multe setări și reglaje pentru a asigura o utilizare confortabilă a fiecărui element. Hota, tetiera, scaunul și tetierele pot fi ajustate cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor copilului dumneavoastră. Setul complet de trăsuri pentru bebeluși vă permite să mergeți în orice moment al anului – setul include o plasă de țânțari pentru vară, o haină de ploaie pentru extrasezon, mănuși de ambreiaj și o acoperire groasă de protecție pentru picioare și pentru sezonul rece. ca suport pentru pahare și o geantă elegantă pentru mama.

Cărucioare ADAMEX în Chișinău, Moldova
Cu cărucioarele 2-în-1 ADAMEX, părinții și copiii se pot simți mai în siguranță și mai confortabili petrecând timp împreună.
Managerii noștri calificați vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la orice produs!
Vom livra cărucioare ADAMEX absolut gratuite în jurul orașului Chișinău.