Cărucioare 2 în 1

Cărucioare ANEX – cărucioare 2 în 1 pentru copii care sunt formate din leagăn clasic și bloc pentru plimbări. Cărucioarele Anex au un șasiu fiabil și stabil. Cărucioarele Anex sunt universale și se potrivesc pentru bebeluși cu vârsta cuprinsă de la naștere până la 4 ani. Cărucioare Anex 2 în 1 dispun de o zonă de relaxare confortabilă și practică. Țesătura exterioară de înaltă calitate, care nu interferează circulația aerului și protejează de la precipitații. Cadrul cărucioarelor este realizat din aluminiu ușor și rezistent. Capabil să sprijine greutatea oricărui leagăn sau bloc de mers împreună cu copilul mic. Datorită mecanismului de pliere, este comod să transportați căruciorul în portbagajul unei mașini sau al unui transport public.

Cărucioare de vară

Unicitatea  modelelor de cărucioare ANEX

1.  Super amortizatie combinată cu o capacitate excelentă de trecere, care se realizează prin două sisteme de absorbție a șocurilor (amortizor pe fiecare roată și direct pe cadru). Sistem opțional anti-șoc pe roțile din față.

2. Roțile efectuate din cauciuc facilitează viața părinților. Nu este nevoie să monitorizați roțile și să le pompați periodic.

3. Protecția inovatoare a țesăturii de către ioni de argint oferă căruciorului cu proprietăți antiseptice și bactericide unice, iar țesătura naturală cu tehnologia Eco-Tex nu provoacă alergii și menține o microclima în timpul somnului.

4. Dimensiunile și greutatea corectă a căruciorului: lățimea șasiului este de 60 cm – încape în ORICE ascensor, greutatea este de 14,4 kg – în timp ce căruciorul este mai confortabil pentru a conduce decât multe cărucioare ușoare.

5. Lucrurile plăcute și confortabile din cărucior și capacitatea de a cumpăra accesoriile necesare fac mersul mai confortabil. De exemplu, o protecție suplimentară împotriva vântului în leagăn, o capotă adâncă cu o secțiune suplimentară și multe altele.

6. O geantă de rucsac pentru mamă este super convenabilă pentru o plimbare, în clinică, când copilul începe deja să meargă. Mâinile sunt libere și își monitorizează mai atent copilul + un organizator convenabil în rucsac.

Cărucioare ANEX în Chișinău, Moldova

Cu cărucioarele 2 în 1 de la ANEX, părinții și copiii se pot simți în siguranță și mai confortabil petrecând timpul împreună.


Managerii noștri calificați vă vor oferi toate informațiile necesare despre orice produs!


Oferim livrare gratuită în limitele or. Chișinău.


Sună acum: 078 708 307