Autentificare / Înregistrare

  • Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.


Vă sugerăm să parcurgeți o simplă procedură de înregistrare și să luați parte din echipa noastră prietenoasă numită ROBERTINO. Înregistrarea va simplifica activitatea pe site-ul nostru web, oferind următoarele avantaje:

Este convenabil: nu trebuie să reintroduceți toate datele dvs. personale pentru a efectua comenzi online (selecția produselor, urmărirea comenzilor);

Este util: lucrați pe deplin cu serviciul „Urmărirea comenzilor”, având dreptul să ajustați datele de expediere, să modificați sau chiar să anulați comenzile, să lansați o comandă nouă etc.

Este benefic: creșterea statutului la “Cumpărător Verificat”, veți primi reduceri din ce în ce mai impresionante, precum și oportunitatea de a avea un manager personal în grad până la șeful departamentului de vânzări;

Este interesant: puteți participa la evaluarea calității produselor prezentate în magazin, primind bonusuri și recompense pentru comenzile efectuate.

Mulți dintre colegii dvs. deja s-au înregistrat și participă la clasamentul nostru, primind reduceri și premii valoroase. Alăturați-vă și dumneavoastră!